Alternativa3 02/02/2016
2016, l’any del cafè d’AlterNativa3, sabors que milloren el món.

Aquest any 2016 AlterNativa3 celebra l’any del cafè, amb novetats mensuals, activitats, sorteigs i moltes més sorpreses que anirem presentant al llarg de tot l’any.

Ens agrada el cafè, el bon cafè, i gaudir del seu sabor amb la tranquil·litat que ens dóna saber que oferim cafès amb sabors que milloren el món; cafès que cuiden i respecten a les persones que els cultiven, a les persones que l’elaboren, a les persones que els gaudeixen i també a la natura.

La nostra condició de torradors ens permet oferir una àmplia gamma de cafès de gran qualitat per a tot tipus de gustos i cafeteres. Des de cafès 100% Arabica suaus, molt aromàtics i amb poca cafeïna fins als blends més potents de gran cos i profund sabor, trobaràs una gran varietat de sabors i aromes per a cada paladar i cada ocasió. Cafè en gra, mòlt, càpsules… formats pensats tant per gaudir a casa com a l’oficina, vending, horeca… Elaborem diàriament els nostres cafès, sempre a partir dels millors grans ecològics de comerç just buscant la qualitat, innovant contínuament.

El cafè és, després del petroli, la matèria primera d’exportació més important del món. Per a una gran part dels 25 milions d’agricultors de cafè, aquest és un producte que requereix un treball molt intens i una gran atenció. No obstant això, proporciona molt pocs beneficis. El Comerç Just Fairtrade garanteix preus mínims fixats i relacions comercials a llarg termini amb condicions justes permanents a les cooperatives de petits productors als països productors.

Comencem la celebració de l’any del cafè d’AlterNativa3 amb el llançament del sorteig “Aconsegueix un any de cafè gratis”. ”. Participar és molt fàcil: només ens has d’enviar quatre codis de barres dels nostres cafès.

Bon any del cafè d’AlterNativa3 a tothom!

alternativa 3 products