Bioconsum 05/02/2016
Nova botiga d’alimentació ecològica Món Viu a Barcelona.

Món Viu, empresa d’origen mataroní i associada a la xarxa de botigues Bioconsum, ha obert un nou establiment a Barcelona. La nova botiga, de 180m2 de superfície comercial, està ubicada al carrer Ausias Marc, 65, en la seva confluència amb el Passeig de Sant Joan.

A la botiga podreu disfrutar de les verdures ecològiques que Mon Viu cultiva al Maresme i de tot un assortiment variat de productes d’alimentació ecològica, higiene-cosmètica ecològica i complements naturals per la salut (fitoteràpia, vitamines, etc).

A aquesta botiga podreu trobar també com a element diferenciador les marques pròpies del grup Bioconsum. Rel, una marca de productes certificats ecològics amb una gama de més de 200 productes i Nadiu, una marca de complements alimentaris amb una gran relació qualitat-preu.

mon viu barcelona 2

Amb aquesta botiga la xarxa de botigues Bioconsum consta de 63 establiments. 

Tota la informació sobre Bioconsum a www.bioconsum.com