Ecomarxa 22/02/2016
I Ecomarxa de Cerdanyola del Vallès, diumenge 13 de març.

El proper diumenge dia 13 de març a Cerdanyola del Vallès se celebrarà la primera edició de l’Ecomarxa. El seu objectiu és fomentar una jornada de vida saludable de dos recorreguts (4 i 12 km) on s’uneixi el millor de l’esport amb el millor de l’alimentació.

La marxa nòrdica és una activitat física saludable, apta per a tothom, que es basa en caminar amb uns bastons especialment dissenyats per a aquesta activitat.

Actualment s´ha demostrat que la pràctica de la marxa nòrdica és un dels esports mes complerts fins i tot per sobre de la natació. Amb la tècnica correcta de Marxa Nòrdica es treballa el 90% de la musculatura del cos i es potencia el treball cardiovascular i l’oxigenació de la sang. A diferencia de la caminada normal, que mobilitza el 30% de la musculatura o el córrer on intervé el 60% dels músculs. La marxa nòrdica és saludable, segura i fàcilment incorporable a la vida diària.

Consulta les bases de l’Ecomarxa AQUÍ

Inscriu-te a www.ecomarxa.cat