Dr Miquel Pros 20/04/2016
Presentació del llibre del Dr. Miquel Pros ¡Mocos fuera!, el 19 d’abril a Barcelona.

Demà dijous 21 d’abril a les 19 hores, a la botiga VERITAS del Carrer Diputació 247 (Balmes, Barcelona) tindrà lloc la presentació del llibre del Dr. Miquel Pros ¡Mocos fuera!.

Per a què serveixen els mocs? Què és la sinusitis silenciosa? La febre és la meva amiga? Puc evitar implantar un drenatge òtic al meu fill? M’he de vacunar contra la grip? Sóc al.lèrgic moltes coses, què puc fer? Els antibiòtics em deixen aixafat, hi ha alguna alternativa?

Aquestes són algunes de les preguntes que el llibre del Dr. Pros respòn. Escrit de forma amena, entenedora i rigorosa, presenta com la Medicina Natural que el Dr. Pros practica des de fa 40 anys ens ajuda en el tractament de les malalties respiratòries i de l’oïda.

El llibre inclou un conte infantil que explica als nens la gran importància que la higiene nasal té per a la salut, deliciosament il.lustrat per la Lisa Coca; explica de forma molt entenedora com funciona el nostre sistema respiratori (amb l’ajut d’esquemes clarificadors);  presenta per primer cop la “Teoria de la sinusitis silenciosa” del Dr. Pros que explica el gran augment d’aquestes malalties que vivim en la última dècada;  qüestiona alguns postulats de la medicina convencional presentant alternatives naturals més efectives i innòcues;  inclou un apartat en que parlen els pacients del Dr. Pros i clama per recuperar el sentit comú en medicina, recomenant alguns senzills tractaments oblidats com les lavatives o les envoltures, els caldos calentons o els sucs de llimona amb mel quan estem malalt, a més de defensar l’ús de l’homeopatia.

Un altre llibre del Dr. Pros, aquest cop autoeditat per ell mateix.

Un llibre valent i apassionant per a totes les persones interessades a millorar la seva salut, escrit per un dels metges naturistes més reputats del nostre país.

Per a més informació visiteu www.doctorpros.com