Semanari Internacional de Convivència Planetària 27/04/2016
Burruezo & Bohèmia Camerata (trio), aquest dissabte a Barcelona.

Aquest proper dissabte es clausura a Barcelona el Seminari Internacional per la Convivència Planetària Construïm BioCivilització. Simposi en el qual participen, entre d’altres, Vandana Shiva, Susan GeorgeChico Whitaker, etc.

El seminari comença el dimecres 27 i es clausura el dissabte 30 d’abril amb un acte públic amb una carpa situada a la Pl. Universitat de Barcelona en el qual participaran tots els convidats internacionals i locals.

L’esdeveniment es tancarà dissabte, sobre les 20 h, amb un concert de Burruezo & Bohèmia Camerata (trio) i el seu espectacle “Misticísssimus”, dedicat als grans místics de la Humanitat. Un bell concert inspirat en la vida i l’obra dels grans místios de les diverses tradicions (Ibn Al Arabi, Sant Joan de la Creu, Rumî…) que posarà la guinda del pastís a un seminari per un canvi de paradigma absolut per encarar els grans reptes i desafiaments als quals s’enfronta la Humanitat. Acompanyaran a Burruezo… Maia Kanaan (viola i veu) i Mon Roy (pìano i petites percussions). Abans de la clausura, les sessions es duen a terme en l’ Espai Francesca Bonnemaison.

Inscripcions gratuites al seminari AQUÍ.

Informació sobre el seminari AQUÍ.

Tota la informació a www.imagocatalunya.org