Liquats Vegetals 30/04/2016
Liquats Vegetals rep el Premi “Taste Award” 2016.

Liquats Vegetals ha estat guardonada amb el premi SUPERIOR TASTE AWARD 2016, un reconeixement únic en el seu gènere, que lliura el iTQi. La qualitat i el sabor de la seva beguda Yosoy Civada més + Bio, ha obtingut dues estrelles al Sabor Superior, un certamen que se celebra tots els anys a la ciutat de Brussel·les. Un guardó de gran prestigi, equivalent a l’estrella Michelin.

Imatge: Laura Erra (Gerent de Liquats Vegetals) i Christian D’Bauw (Managing Partner de iTQi).

El iTQi (Institut internacional de Sabor i Qualitat) és l’organització líder dedicada a tastar i promoure productes alimentaris de sabor superior. Els productes s’avaluen a cegues, garantint l’absoluta neutralitat.

El Taste Award, certifica que els aliments premiats amb aquesta distinció, reuneixen i superen les expectatives de qualitat dels membres del jurat de iTQi, compostos per reconeguts xefs, Sommeliers i experts en begudes europeus.

“Estem molt orgullosos d’aquest premi, és la primera vegada que ens vam presentar, i ha estat tot un orgull aconseguir dues estrelles, hem treballat molt, i és una recompensa increïble.” Laura Erra.