Mercat Ecològic del Vallès 12/05/2016
El Mercat Ecològic del Vallès celebra el seu 5è Aniversari.

El Mercat Ecològic del Vallès és un Mercat itinerant que visita cada setmana un municipi diferent del Vallès Occidental. El 1er dissabte de mes es troba a la Rbla. Lluís Companys de Sant Quirze, el 2n a la Pça. Abat Oliba de Cerdanyola, el 3r al C/ Pintor Murillo de Barberà i el 4t al Pg. Francesc Macià de Rubí. Sempre en horari de 9:00 h a 14 h.

Aquest mes celebra el cinquè aniversari, i per commemorar-ho, s’han programat un seguit d’activitats promocionals.

El mercat va néixer fa cinc anys amb la intenció de promocionar les varietats i els productes d’alimentació de temporada i del territori, donar a conèixer l’agricultura i la producció ecològica com a model sostenible, fomentar el turisme intermunicipal i la dinamització comercial de la zona d’influència i fer pedagogia dels valors saludables que comporta una alimentació sana, equilibrada i ecològica.

El Mercat ha anat arrelant a cada una de les ciutats participants i ha proporcionat experiències positives a cada un dels municipis, establint vincles amb cooperatives de consum, entitats i restaurants i botigues vinculades a l’alimentació ecològica.

Per aquest motiu ha preparat un tast de productes ecològics a totes les parades, la venda de bosses de cotó ecològiques, el sorteig d’una panera de productes ecològics entre la clientela i un esmorzar popular o dinar de paella de productes ecològics amb la col·laboració de restauradors i associacions locals.

Les dates de celebració són les següents:

14 de Maig – Pça. Abat Oliba de Cerdanyola del Vallès

21 de Maig – C/ Pintor Murillo de Barberà

28 de Maig – Pg. Francesc Macià de Rubí (amb la col·laboració del Restaurant Ecològic La Popular)

4 de Juny – Rbla. Lluís Companys de Sant Quirze (amb la col·laboració del Restaurant Lossum)

Resum d’aquests 5 anys de Mercat Ecològic del Vallès