Bio Eco Actual 20/05/2016
Segell CCPAE, garantia de qualitat més enllà de l’ecològic.

Avui, dins el marc de les activitats de la SetmanaBio organitzada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya, el CCPAE ha organitzat una visita guiada a l’empresa Vegetalia per conèixer les inspeccions del CCPAE.

La jornada, dirigida per a professionals de la comunicació especialitzats en temes de medi ambient, alimentació, agricultura, ramaderia, món rural, nutrició o salut, ha mostrat el rigor de les inspeccions de l’entitat certificadora catalana, alhora que, gràcies a la transparència, explicacions i acolliment de Vegetalia, ha ajudat als assistents a comprendre millor l’àmbit de la certificació BIO i els passos que es porten a terme.

visita vegetalia ccpae 2

Imatge: Personal de Vegetalia talla el tempeh en trossos per a que sigui macerat

Vegetalia, que ha acollit la jornada a Mas Montserrat i és una de les empreses més importants en el món de l’alimentació ecològica, és un clar exemple de l’excel·lència dels productes ecològics certificats pel CCPAE.

Consulta totes les activitats de la Setmana Bio (que durarà fins el proper dia 29) AQUÍ.