green eco

Revista Green.Eco 08/06/2016
Revista Green Eco: La publicació gratuïta que defensa l’ecologia a Cantàbria.

Green.Eco és una publicació gratuïta distribuïda des de fa 6 mesos a Cantàbria, una forma de protegir i conservar el vast i privilegiat patrimoni natural de la regió. Aposten per un estil de vida sostenible i per això s’embarquen en la divulgació de reportatges de les iniciatives i projectes locals que aposten pel sector de l’ecologia, la salut, sostenibilitat i benestar com a generador d’ocupació, riquesa, equitat i benestar.

“Quan estimes la teva terra, treballar per ella és un honor”, afirma Mónica de la Parte, editora de continguts de la revista.

“Cantàbria atresora persones, històries i iniciatives que potser per la geografia de la regió, creixen i prosperen inconnexes entre si. Sens dubte el futur passa per la cooperació i l’aprenentatge compartit. Hem de crear xarxes i tendir ponts de vall a poble, d’oficina a finca i aprofitar les sinergies d’aquests contactes. les nostres pàgines estan al servei d’aquests fins per poder convertir-se en un referent i prendre-li el pols al sector ecològic de Cantàbria”, continua.

Trobaràs més informació a greenrevista.es