coincidea

Coincidea 03/07/2016
Primera compra col·lectiva nacional de productes ecològics.

A la veu de “vull productes ecològics assequibles” comença aquesta campanya a la Xarxa Social del Consum Col·laboratiu: coincidea.com, un grup on es congreguen, des de tot Espanya, els consumidors de productes ecològics, vegetarians, bio,… al costat dels seus comerciants.

Amb la unió en massa dels consumidors és possible crear un Mercat més just. Com? Donant suport al comerciant ecològic i agrupándonos per generar una gran demanda que permeti preus assequibles.

El preu d’un producte depèn de la llei de l’oferta i la demanda. Quan un individu realitza l’esforç de comprar ecològic, no veu resultats en la millora de preus. Però ara Coincidea vol formar un immens grup de Consum Ecològic.

El procés és molt simple: reunirn online una gran massa de consumidors interessats a adquirir productes ecològics, al costat dels comerciants, distribuïdors o productors. Impulsant així una gran aliança pel consum ecològic. ¿I si la salut del nostre Planeta depengués d’una simple elecció de consum?

Coincidea és la Xarxa Social dels Grups de Consum Col·laboratiu (lliure i gratuïta). La unió entre masses de consumidors ycomerciantes, on qualsevol usuari pot crear un Grup de Consum per convocar “els seus” i fer-se forts.

El sistema no és altre que una gran reunió de consumidors ecològics convidant als comerciants espanyols a que facin Ofertes Col · lectives. De totes aquestes ofertes, cadascú s’apunta a la que més li agradi (o a cap si res li interessa). Un cop apuntat a una oferta pots abandonar-la sense penalització sempre que aquesta no s’hagi activat encara. L’oferta s’activa quan arriba a la seva comanda mínima, el que s’hagi estipulat el comerciant.

Aquest és qui descriu el procediment de compra a la mateixa oferta. Un cop s’activa l’oferta, si estàs apuntat / a has de fer ús de la mateixa. Si no ho fas, rebràs una penalització que quedarà visible en el teu perfil, indicant així que no ets una persona compromesa. La relació és directa consumidors-ofertant, sense intermediaris. Sense carrets de la compra, això és una Xarxa Social. Coincidea no és una web de compres, és un mitjà social orientat al consum col·laboratiu.

Per a més informació visita www.coincidea.com