basiclogo

Ecovalia 13/09/2016
4a Conferència Europea d’elaboració de productes ecològics.

Registri’s abans del 16 de setembre i obtindrà un descompte sobre la quota d’inscripció. Places limitades. Conferència sobre: ​​Desenvolupament de la cadena de subministrament, Tendències del mercat, Enfocaments d’Innovació i Polítiques UE per al desenvolupament del mercat.

Participi al costat dels representants del sector ecològic europeu i els responsables polítics durant 2 dies de networking, compartint informació i coneixements pràctics sobre el desenvolupament de la cadena de subministrament, les tendències del mercat, els enfocaments d’innovació i les polítiques UE per al creixement del mercat en la conferència més important per a l’elaboració ecològica a Europa.

La passada edició va ser atesa per 150 entitats líders del sector de les quals més de la meitat van ser representades per alts càrrecs gerents i tècnics. Entre els assistents més nombrosos es van trobar també responsables polítics d’alt nivell i representants de la certificació. No perdi aquesta oportunitat, comptarem amb traducció simultània i podrà accedir a el més nou i reeixit de les experiències del sector ecològic elaborador europeu, tendències i polítiques.

¡Registri’s abans del 16 de setembre per poder obtenir un descompte del 20% sobre la quota normal del registre! Si a més ets soci d’IFOAM EU o d’Ecovalia obtindràs un descompte adicional.

Participa en les xarxes socials? Per estar al dia sobre aquesta conferència amb #4OPC.

Per a més informació, visiti la web -disponible en Anglès i Espanyol- i consulti el programa.

Esperem veure’l a Sevilla!

Deixa un comentari

Please enter your comment!
Please enter your name here