Ecocultura 18/09/2016
Ecocultura 2016, amb l’Any Internacional de les Llegums.

Durant els dies 14,15 i 16 d’octubre al recinte firal de IFEZA, a Zamora, més de 100 productors, elaboradors i distribuïdors de productes ecològics van a la fira, per la seva ubicació, transfronterera. Ecocultura, la Fira hispanolusa de Productes Ecològics, celebra ja la seva XIII edició i aquest any té com a tema l‘Any Internacional de les Llegums. 

Un dels recursos més importants sobre els quals s’assenta el desenvolupament de molts dels municipis d’aquesta comunitat són precisament els llegums i com ressalten els organitzadors de la fira “Castella i Lleó destaca per produir el major nombre de lleguminoses gra de consum humà emparades sota un segell de qualitat de protecció europea “.

La fira, com en anys anteriors, es complementarà amb conferències, taules rodones, tallers, degustacions i tastos.

Més info a: www.ecocultura.org