Baby-led-weaning vegetariano

RTVE 14/10/2016
Miriam Martínez a RTVE “Educar en alimentació saludable per evitar l’obesitat infantil”.

El programa Punto de Enlace, de RTVE Exterior ha entrevistat la metge pediatre vegetariana col·legiada a Espanya i el Regne Unit i col·laboradora de Bio Eco Actual Miriam Martínez.

La doctora, especialitzada en nutrició infantil i d’hàbits alimentaris vegetarians explica que els nens mengen el que veuen menjar a taula i al menjador, al costat dels seus pares. Els nens amb sobrepès, solen ser fills de pares amb sobrepès.

També ens diu que li és més fàcil seguir una dieta vegetariana i mediterrània a Anglaterra que a Espanya, paradoxalment. Si bé, cada vegada hi ha més famílies al nostre país, que volen per als seus fills a casa ia les escoles menús rics en verdures, llegums i cereals, i amb menys proteïnes animals.

– Escolta el podcast AQUÍ

– Info taller sobre alimentació vegetariana en la infància a Madrid AQUÍ

– Entrevista a Miriam Martínez AQUÍ