PAE 20/10/2016
2ª Trobada EcoNetworking, el 7 de novembre a Barcelona.

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació organitza, la II Trobada EcoNetworking a través de Prodeca, dirigida a les empreses catalanes que compren i venen productes ecològics. 

Per què?

La producció ecològica és una manera específica de produir aliments, utilitzant productes i tècniques el més naturals possibles i excloent les que poden malmetre la qualitat del producte final o del medi ambient.

Diversos estudis realitzats a Catalunya, mostren que hi ha productors ecològics que han de vendre els seus productes al mercat convencional per no trobar una sortida de venda dins del propi sector ecològic, mentre que hi ha transformadors i comercialitzadors d’aquests productes que no els troben i els han de portar de fora.

Per aquest motiu es veu convenient organitzar una trobada física els venedors i compradors professionals del sector ecològic a Catalunya es coneguin, i a partir d’aquí es generin noves relacions comercials entre ambdós col•lectius i es consolidin canals comercials dins del sector ecològic.

Com?

Per tal de facilitar el major nombre de contactes possibles i poder aprofitar al màxim la jornada, es farà servir el sistema de mini-entrevistes (entorn els 5 minuts) entre els interessats a vendre (agricultors, ramaders, elaboradors, etc.) i aquells que ja compreu o bé us esteu plantejant comprar  (comerços, distribuïdors, restaurants, allotjaments rurals, agrupacions de consumidors, elaboradors que requeriu matèria prima ecològica, etc.) productes ecològics.

On?

La Trobada ECONETWORKING es celebrarà a Mercabarna, concretament al Mercat de la Flor

Programa previst

9:30 – 10:00 Repartiment de documentació

10:00 – 10:15 Presentació: Representants DARP i PRODECA

10:00 – 11:00 Conferència: NUDGING, ajudant a la gent a prendre decisions que “els convenen” sense haver d’imposar-los res. A càrrec del Sr. Enric Segarra i Costa, Professor d’Estratègia, Creativitat i Innovació

11:15 – 13:30 Reunions B2B – Mini-entrevistes entre els participants

13:45 – 15:00 Dinar ECOnetworking

Cost de participació

Les persones interessades a participar, hauran d’omplir el full de sol·licitud amb totes les vostres dades. Les places són limitades, per tal d’equiparar oferta i demanda (venedors i compradors). Els grups es tancaran per ordre d’inscripció.  

La participació tindrà un cost de 40 € + 21% IVA, i inclou el material  i el dinar, que serà amb productes ecològics.

Inscripcions

Inscripcions aquí.

Informació

Per a qualsevol qüestió o aclariment respecte a la participació en aquesta fira, us podeu adreçar a:

Jordi Redón
Cap de l’Àrea Comercial, Nous projectes i Assesorament

93 552 48 20 – 675 78 32 97
jredon@gencat.cat