Fira Natura Lleida 01/03/2017
XIX Edició de Fira Natura Lleida, del 3 al 5 de Març.

A Fira Natura hi trobaràs medi ambient i qualitat de vida, fira organitzada per IPCENA-EdC, que treballa per reunir aquests dos conceptes en un mateix espai.

Cada any que passa, la província de Lleida coneix més la fira i la valora de tal manera que molts expositors han fidelitzat els visitants com a clients propis. Tot i això, els nous expositors són molt preuats perquè les novetats que porten són necessàries per anar millorant la fira.

Amb una mitjana d’aproximadament 10.000 visitants, més d’un centenar d’expositors i un centenar d’activitats, Fira Natura s’ha convertit, en els divuit anys d’història, en la fira de medi ambient i qualitat de vida més important de la província de Lleida i entre les tres més importants de Catalunya.

Com a valor afegit, Fira Natura compta amb la col·laboració de gairebé mig centenar de voluntaris que col·laboren per fer més agradable la visita a tothom que vulgui gaudir de la fira i d’ajudar als expositors en cas de tenir algun inconvenient. D’aquesta manera, Fira Natura es converteix en l’única fira ambiental de Catalunya gestionada i coordinada per una entitat ambiental i amb tant llarg recorregut.

Per a més informació visita www.firanatura.org