CCPAE 13/03/2017
El futur de la comercialització de productes ecològics, a debat.

La Fundació Catalunya-La Pedrera organitza una jornada sobre els reptes de la comercialització de productes ecològics el proper dijous 23 de març a Món Sant Benet (Sant Fruitós del Bages), de 9.15h a 14.30h.

L’entitat pretén que aquesta sigui la primera de moltes trobades anuals d’agents del sector per tractar diversos temes d’interès per al món bio de forma monogràfica.

La jornada serà conduïda per l’Adam Martin, escriptor i periodista especialitzat en salut i nutrició, i consistirà en dues conferències i tres taules rodones.

Primerament, Antonio Cancelo, expresident de la Cooperativa Mondragón i fundador d’Eroski, pronunciarà una conferència sobre empresa i compromís amb el territori. Després Kantar Worldpanel, consultora en investigació de mercats, realitzarà la presentació de l’estudi de mercat ‘Què busca el consumidor d’avui?’.

La segona part de la jornada entrarà en l’anàlisi i el debat en profunditat sobre la qüestió. Una primera taula rodona tractarà les perspectives, tendències i noves oportunitats del negoci del sector ecològic. A continuació, dues taules tindran lloc paral·lelament, una d’elles sobre les dificultats i les solucions al voltant de la comercialització de productes ecològics, i una altra sobre com potenciar els aliments bio de qualitat i proximitat.

Més informació:

– Programa de la “I Jornada anual de productes d’alimentació ecològics”

– Inscripció en línia a la jornada

Dubtes: 93 214 25 50 / alimentacioecologica@fcatalunyalapedrera.com