Jabones Beltrán

Jabones Beltrán ha rebut recentment l’accèssit del Premi La Comunicació del Valor i la Caldera d’Honor 2017 de l’Ajuntament d’Almassora.

El passat 10 de maig, Mara i Iris Beltrán, quarta generació de Sabons Beltrán, van recollir a CaixaForum Madrid l’accèssit amb menció especial “La Comunicació del Valor per a PIMES” coincidint amb la clausura de les II Jornades de Responsabilitat Social Corporativa LA COMUNICACIÓ DEL VALOR.

Aquest guardó destaca la importància que dóna l’empresa a la unió entre tradició i innovació mediambiental i social, i que culmina amb la recent redacció d’un codi ètic en el qual es recullen tots els seus valors i compromisos com a empresa.

A més, el passat 22 de maig, tot l’equip de Jabones Beltrán va acompanyar a Joaquín, Juan Carlos i Mara Beltrán en l’acte de recollida de la Caldera d’Honor de l’Ajuntament d’Almassora, Castelló. Coincidint amb les festes locals i el dia gran de Santa Quitèria, l’empresa va gaudir, al costat de milers de veïns del municipi, del tradicional arròs de les Calderes.

Jabones Beltrán

Aquest premi és un reconeixement als mèrits aconseguits per la seva producció i a la seva trajectòria com a motor econòmic de la localitat, que a més aquest any, coincideix amb la celebració del 25 aniversari del seu assentament al poble Almassorí.

Més informació a www.jabonesbeltran.com