Ahir divendres 28 de juliol de 2017 Molsa va obrir una nova botiga de la cooperativa a La Bisbal de l’Empordà. Es tracta de Molsa Bisbal Natura, al carrer Cavallers 20.

molsa la bisbal d'empordà

Aquesta botiga és herència de Bisbal Natura que en el mateix carrer Cavallers ha estat oberta des de fa anys. L’Anna i en Joan van decidir obrir una nova botiga per donar millor serveis als seus clients. I per aquest nou projecte s’han adherit a la cooperativa Molsa.

La nova botiga Molsa Bisbal Natura  està ubicada en un local de 250 m2. La botiga disposa de 150 m2 destinats a la venda d’alimentació ecològica, complements alimentaris i higiene-cosmètica bio. Amb la nova botiga la secció de fruita i verdura creix i pren gran protagonisme. També destaca la botiga per l’oferta de productes refrigerats i l’alimentació a granel. Això sense oblidar la seva especialització en complements i herbes medicinals.

El nou projecte es complementa amb una Aula de cuina Molsa i una consulta de teràpies naturals

Aquests dos espais encara no estan oberts i seran una realitat en breu.

Aquesta és la botiga número 10 de la cooperativa Molsa i la primera fora de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. “Des de Molsa creiem que el nostre benestar depèn de  tenir una relació harmònica amb la natura i per això assumim com a nostre el treball de facilitar i apropar l’accés a allò que ho faci possible.”

“Som experts en nutrició i volem que les nostres botigues no siguin exclusivament un punt de venda sinó un lloc d’assessorament”

Les persones i la seva salut són la raó de ser de la nostra cooperativa. Per això es defineixen com “un rebost de salut”. En l’àmbit terapèutic aposten per la fitoteràpia i les teràpies naturals. En aquells moments en què l’alimentació no és suficient ofereixen complements alimentaris naturals.

“A Molsa cooperativa, som propers, honestos, creïbles, compromesos i coherents, fomentem el vincle entre persones. Els valors són el motor i estan per sobre dels resultats econòmics. Compartim aquests valors amb els nostres clients i ho fem evident amb el tracte que els hi oferim.”

Som xarxa, som un col·lectiu, volem posar en comú el nostre projecte sense perdre la riquesa de la nostra diversitat. Volem remarcar la personalitat i singularitat de cada persona i cada botiga amb valors comuns, projectes i eines compartides. Estem associats a Bioconsum, central de compres i serveis, per aprofitar al màxim els avantatges del treball en xarxa. Tenim dues marques pròpies, Rel i Nadiu, per oferir la millor relació qualitat preu.

Som didàctics i transmetem coneixements de forma continuada, aportem coneixements i experiències per facilitar la recuperació de les arrels, per elaborar productes naturals de proximitat, que comportin un estalvi econòmic, i un benefici comú, al servei d’una economia social i solidària.

Oferim alternatives al model econòmic purament especulatiu de consum. Volem ajudar a crear alternatives de cooperació, sostenibles i autosuficients, fent possible l’aprofitament dels recursos sense malbaratar-los ni esgotar-los, i d’aquesta manera garantim la viabilitat de les generacions venidores.

Per a més informació visiti www.bioconsum.com

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actualel teu mensual 100% ecològic
Llegir Bio Eco Actual

1 COMMENT

  1. Benvolgut,
    quan feu un curs de cuina vegetariana, m’agradaria apuntar-me
    Gràcies

Comments are closed.