La Setmana Bio per l’alimentació ecològica és una marca comú pensada per agrupar totes aquelles actuacions programades per qualsevol persona, entitat i agent promotor que encaixin amb l’objectiu de promocionar i donar a conèixer el sistema de producció i l’alimentació ecològiques entre els consumidors.

Setmana Bio per a l'alimentació ecològica: del 20 al 28 d'octubre de 2018

Es tracta d’un esdeveniment impulsat per la Generalitat de Catalunya, pensat per agrupar actuacions orientades a promocionar i donar a conèixer el sistema de producció ecològica i l’alimentació ecològiques entre la població. Les dates previstes per a la propera edició són del 20 al 28 d’octubre de 2018.

El programa de la Setmana Bio es nodreix d’activitats proposades i realitzades pels propis actors interessats, fonamentalment operadors ecològics, però també d’altres promotors, com ara entitats i organitzacions, administracions locals, biblioteques, restaurants, etc. A més, els centres educatius també podran proposar activitats per tal que s’incloguin a la Setmana Bio a l’escola. Durant aquesta setmana també s’entregarà el Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica, adreçat a reconèixer i incentivar projecte i línies de treball de centre eductius relacionades amb l’agricultura i l’alimentació ecològiques.

Més informació a www.setmanabio.cat

Organitza una activitat!

Enguany hi haurà 5 famílies d’activitats:

  1. Visites a operadors ecològics
  2. Activitats comercials
  3. Activitats de divulgació
  4. Restauració i gastronomia
  5. A l’escola

Contacte – Organització d’Activitats

Unitat Producció Ecológica
Contacte a info@setmanabio.cat / Tel. 93 4092090
Srs. Isidre Martínez & Albert Marcet

Edició Especial de Bio Eco Actual – Setmana Bio

Setmana Bio 2018 Bio Eco Actual

Contacte – Publicitat a Edició Especial Bio Eco Actual Setmana Bio

Bio Eco Actual
Contacte a bio@bioecoactual.com / Tel. 93 7474319
Sr. Enric Urrutia