Per aprofitar bé totes les verdures i fruites que ens brinda octubre i saber quines són les que realment són de temporada a Espanya, El Granero Integral ens deixa aquest quadre.

temporada octubre

El mes d’octubre, ja en plena tardor, ens brinda interessants productes com els primers moniatos i carxofes. Albergínies i carbasses seran protagonistes a les nostres taules, sense oblidar els primers alvocats locals, la recollida comença ara. Si bé encara trobarem alguns melons, els protagonistes a partir d’ara seran les xirimoies, cítrics i certes varietats de poma.

Per a descarregar-te el pdf en alta qualitat amb la infografia que veus a continuación només has de fer click aquí. S’obrirà el pdf en alta qualitat en una pestanya nova perquè puguis guardar-la en el teu dispositiu. Després pots imprimir-la i retallar-la per tenir-la a mà. També pots guardar-la en la teva biblioteca d’iPad, iPhone o smartphone i així evitar la despesa de paper.

Més informació interessant a www.elgranero.com

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir Bio Eco Actual Octubre 2018