La Setmana Bio per l’alimentació ecològica vol ser la festa anual de la producció i l’alimentació ecològica a Catalunya. Aquest esdeveniment permet que, durant uns dies, totes les persones, entitats i empreses interessades puguin treballar de forma conjunta sota el paraigua comú d’aquesta iniciativa, amb l’objectiu de promocionar i donar a conèixer el sistema de producció i alimentació ecològica a la població. Al mateix temps es valora el territori, la pagesia, els productes locals i la nostra cuina, cultura i gastronomia.

Organitza una activitat a la Setmana Bio 2019! Inscriu-la fins al 29 de setembre

Com pots participar?

Qualsevol persona, empresa o entitat interessada en aquesta temàtica pot organitzar una activitat de divulgació dins del programa de la Setmana Bio per l’Alimentació Ecològica, oferint al públic interessat una xerrada, taller, , degustació, jornada, espai dedicat a la producció ecològica dins d’una biblioteca, passi d’un documental, etc.

Anima’t a organitzar i a inscriure la teva!

Com inscriure la teva activitat?

l’àrea organitzadors de la Web trobaràs les condicions de participació de diferents opcions:  visites a operadors ecològics, activitats comercials, activitats de divulgació, activitats gastronòmiques  i Setmana Bio a l’Escola.  

Tria la teva opció i envia el formulari d’inscripció disponible amb la proposta d’activitat per la Setmana Bio per l’Alimentació Ecològica. És molt fàcil. Fes click a VULL ORGANITZAR UNA ACTIVITAT.

Més informació www.setmanabio.cat

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir Bio Eco Actual Setembre 2019