El 7è Simposi de producció ecològica tractarà sobre les tendències i els reptes de la comercialització de productes ecològics. Se celebrarà el 26 de març a l’Espai Bital de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

El 7è Simposi de producció ecològica tractarà sobre les tendències i els reptes de la comercialització

L’objectiu del simposi és transferir eines i estratègies sobre la comercialització als professionals del sector, així com oferir un espai de trobada per a l’intercanvi de contactes i experiències. Aquesta edició l’organitza el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) i la Societat Espanyola d’Agricultura Ecològica (SEAE).

El Simposi s’estructurarà en els següents continguts:

  • Una xerrada inicial introductoria
  • Presentació d’un estudi sobre la comercialització dels productes ecològics a Catalunya
  • Un Bloc de ponències sobre els Models de comercialització dels productes ecològics, amb una taula rodona final
  • Un Bloc de ponències sobre Iniciatives públiques i privades de comercialització i consum de productes ecològics, que inclourà una part dedicada a menjadors escolars i canal HORECA i una part a la compra pública i mercats.

Podeu trobar més informació feu click aquí.

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actualel teu mensual 100% ecològic
Llegir Bio Eco Actual Febrer 2020