El Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) llança ‘Ecològicament‘, una campanya audiovisual per promoure els principis de la producció ecològica, els controls que es realitzen i l’etiquetatge dels aliments bio.

Sota el lema ‘Ecològicament‘, la campanya va dirigida al sector agroalimentari i a les persones consumidores. El projecte consta d’un espot i de sis càpsules audiovisuals d’entre dos i quatre minuts que expliquen els principis i les normes de l’agricultura ecològica, les etapes de transformació i de comercialització a minoristes, a més de difondre el sistema de control i certificació i els requisits per a l’etiquetatge dels aliments bio.

Els vídeos s’aniran difonent a través dels canals de comunicació de l’entitat de control i certificació: web, YouTube, Facebook, Twitter, Instagram, canals de missatgeria i butlletí de notícies. Aquesta setmana, el CCPAE comença la campanya presentant l’espot i els vídeos d’agricultura. Les properes setmanes s’aniran publicant els altres vídeos.

  • Vídeo d’agricultura ecològica

Setmana de l’1 al 5 de juny:

  • Vídeo de transformació ecològica
  • Vídeo de comerços minoristes de productes ecològics

Setmana del 8 al 12 de juny:

  • Vídeo de control i certificació
  • Vídeo d’etiquetatge

La veu en off dels vídeos és en català i cada càpsula consta de la seva versió amb subtítols en català i castellà. La difusió es realitza en col·laboració amb l’Agència Catalana de Consum i el mitjà Etselquemenges, a qui es va encarregar la producció i postproducció.

Aquesta actuació és una de les previstes al Pla de promoció i difusió del CCPAE per al 2020, i té com a objectius:

  • informar del control i la certificació de la producció agrària ecològica.
  • divulgar el coneixement dels principis i les normes bàsiques del sistema de producció.
  • difondre els beneficis del consum dels aliments ecològics i les diferències davant d’altres sistemes productius.
  • incrementar el consum d’aquest tipus d’aliments entre la ciutadania.

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actualel teu mensual 100% ecològic
Llegir Bio Eco Actual Maig 2020