Laboratorios Ynsadiet, laboratori d’herbodietètica que elabora complements alimentaris, dietètics i cosmètica natural des de 1980, va crear l’any 2000 la franquícia La Ventana Natural, que compta actualment amb 140 botigues a tot Espanya, sent especialment rellevant la seva presència a la Comunitat de Madrid. A partir d’aquest proper mes de novembre, les botigues La Ventana Natural distribuiran cada mes Bio Eco Actual.

tiendas La Ventana Natural Bio Eco Actual

Ynsadiet i La Ventana Natural, “Ampliarem la nostra oferta en alimentació ecològica”

Amb més de 400 professionals, Laboratorios Ynsadiet és una de les empreses líders en la fabricació de complements dietètics, cosmètica natural, alimentació natural i ecològica Espanya. Hem pogut parlar amb Rafael Sánchez, director de Comunicació de Laboratorios Ynsadiet – La Ventana Natural i Periodista amb més de 35 anys d’experiència en ràdio i premsa escrita.

Bio Eco Actual. La inversió de Laboratorios Ynsadiet en Investigació i Desenvolupament és una de les claus del seu èxit?

Rafael Sánchez. Sí, n’estem segurs. Un laboratori no pot estancar-se en la fabricació acomodada de producte. Des de fa anys invertim i dotem de tot el necessari al nostre Departament I+D+I per aconseguir noves fórmules i productes innovadors basats en matèries primeres d’alta qualitat. D’altra banda, col·laborem amb institucions de renom científic com l’Instituto de Investigación del Hospital Universitario La Paz, la Universidad Autónoma de Madrid i el Instituto Imdea en la creació i fabricació de productes patentats amb un rigor i avals científics.

Cap a on està evolucionant el comerç especialitzat i el canal herbodietètic?

La línia de consum d’aquest tipus de complements alimentaris és ascendent en els últims anys a Espanya respecte a altres països europeus. Els herbolaris i centres de dietètica són cada dia més populars i adquireixen un protagonisme dins de el sector alimentari. Una dada important és que les grans superfícies estan incorporant en els seus lineals de venda aquesta forma de complements causa de la demanda creixent per part dels consumidors. La situació actual que estem vivint amb les limitacions de mobilitat han fet créixer les vendes en línia que, sens dubte, es quedaran com a forma de compra. Així i tot, des de Laboratorios Ynsadiet creiem fonamental l’assessorament expert i proper dels professionals de sector.

Com s’han adaptat a les circumstàncies generades per la pandèmia del Covid-19?

Reforçar, reforçar i reforçar les ja estrictes mesures de seguretat i prevenció que ja teníem. Un Laboratori com Ynsadiet compleix amb totes les normes i protocols imposats per les autoritats sanitàries per a la fabricació dels seus productes. Evidentment com fabricants hem fet un gran esforç per donar servei a tots els nostres clients en un moment tan complicat.

Quin pes té l’alimentació ecològica a la visió de futur de La Ventana Natural? I en la de Ynsadiet?

L’evolució de l’alimentació ecològica també és positiva, passant de ser una cosa gairebé exclusiva a popularitzar i veure tots els seus beneficis. Estem treballant molt en aquest sentit i ampliarem la nostra oferta tal com demanen cada dia més consumidors. Una de les nostres marques més reconegudes, Hijas del Sol té ja té el cognom Bio i al nostre canal de distribució també comptem amb Ecocen.

Quin és el seu pla d’expansió a curt termini per a La Ventana Natural?

La nostra intenció és assentar un negoci d’èxit per als nostres franquiciats en un moment difícil econòmicament per a Espanya. Créixer en l’obertura de botigues és un dels projectes importants per a la nostra empresa. És cert que aquesta pandèmia que estem travessant, contreu la intenció d’inversió, tot i que també és un bon moment per apostar per un negoci en creixement.

Bio Eco Actual continua la seva expansió

Amb aquest acord, Bio Eco Actual, premsa independent i gratuïta especialitzada en l’alimentació ecològica, el consum responsable, la cosmètica natural certificada i els complements alimentaris, amplia la seva difusió per les seves edicions d’àmbit nacional. Bio Eco Actual es va llançar el 2013 i el seu creixement de difusió i impactes han estat exponencials des de la seva creació. La publicació compta actualment amb més de 4.000 comerços especialitzats que reben Bio Eco Actual en les seves edicions en castellàcatalà cada mes.

La Ventana Natural – Laboratorios Ynsadiet s’incorpora a al grup de distribuïdors que cada mes fan possible que Bio Eco Actual arribi en format imprès als comerços ‘bio’ i consumidors a tot Espanya: Sol Natural, El Horno de Leña, Dispronat, Alternatur, Dietéticos Intersa, Alimentos Ecológicos Gumendi, Cadidiet, Bioselección, Natural Cash, Natimel, Herbolario Navarro, Biomarket-Mercabarna i Naturitas.

  • Més informació sobre La Ventana Natural a www.laventananatural.com
  • Més informació sobre Laboratorios Ynsadiet a www.ynsadiet.com

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Octubre 2020