En un Nadal diferent, resulta més important que mai fer costat al sector ecològic i consumir de manera conscient invertint en la salut humana i del medi ambient. El Biocatàleg, és una iniciativa que empeny a la ciutadania a consumir en aquesta direcció.

Biocatàleg: compra salut, consumeix ecològicEn aquest estrany any, el màgic Nadal resulta també estranya.

La importància del senzill

Des de l’associació Vida Sana i BioCultura defensen el consum conscient, la simplicitat, l’austeritat, la bellesa de l’autèntic… i sembla que en aquestes dates totes aquestes obvietats podrien de nou recobrar el seu sentit més primigeni.

Màrqueting agressiu

Quan el màrqueting és tan descarat que recorre a reclams de venda com el Black Friday per a animar-nos al consum, quan els aparadors s’omplen d’ofertes, quan la publicitat no deixa d’animar-nos al consum desenfrenat, el resultat és que cada vegada ens tornem més dependents, més infeliços i més esclaus. De veritat és això el que volem? Cal dir basta.

El Biocatàleg: l’alternativa conscient

Vida Sana y BioCultura siguen apostando por lo mismo: consume lo justo, sé feliz ayudando a productores de verdad honestos, consume local y ecológico. Llena tu hogar de alimentos de  verdad sanos, de objetos útiles, de austeridad bella.

Vida Sana i BioCultura continuen apostant pel mateix: consumeix el just, sigues feliç ajudant a productors de veritat honestos, consumeix local i ecològic. Omple la teva llar d’aliments de veritat sans, d’objectes útils, d’austeritat bella.

Per això i a causa de la falta de les fires BioCultura habituals, han impulsat un Biocatàleg de productes per a ajudar-nos a triar cap a un consum responsable. Amb ell, volen fer de pont entre el ciutadà que vol viure de manera responsable i el productor, artesà, fabricant que ja practica amb la seva activitat el gran desafiament de no fer malbé nostra estimada Terra.

Feliç (de veritat) Nadal!

Autora: Ángeles Parra, Presidenta Asociació Vida Sana, Directora de BioCultura

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Novembre 2020

Deixa un comentari

Please enter your comment!
Please enter your name here