John Woods té 79 anys i va néixer al comtat d’Armagh, a Irlanda de Nord. La història de Linwoods va començar fa més de 60 anys amb una petita botiga local propietat de la família Woods. Després de patir un revés de salut el 1994, John va quedar fascinat pels beneficis que els aliments podien aportar a la salut i al benestar.

John Woods: "Molem en fred per tal de preservar totes les propietats nutricionals de les llavors i la seva assimilació"
John Woods a la seu de Linwoods a Armagh, Irlanda de Nord

Va ser llavors quan va descobrir el potencial nutricional el lli i va néixer Linwoods Health Foods. L’empresa es dedica per complet a la producció de productes vegetals nutritius i a la comercialització de la gamma en molts països del món. Parlem amb ell.

Linwoods comença el nou any amb una imatge renovada. Per què?

Com a part del canvi de marca, hem invertit molt en un projecte de recerca que ens ha  permès comprendre millor als nostres clients, els seus estils de vida i les seves dietes. Hem millorat la nostra imatge de marca i els missatges per comunicar els beneficis de cada producte, i això es complementa amb un nou envàs modern i vibrant. El nostre logotip també s’ha actualitzat per ressaltar les autèntiques credencials naturals vegetals de Linwoods.

El canvi d’imatge va acompanyat d’un nou lema: “Ens renovem per fora, però per dins és impossible”. Què vol dir?

Linwoods segueix sent la mateixa empresa familiar que va néixer a Irlanda de Nord i que porta més de 16 anys en el mercat espanyol. Som pioners en la producció de diferents barreges de llavors i sobretot en molta en fred, per tal de preservar totes les propietats nutricionals de les llavors i la seva assimilació. Això és una cosa que ens ha definit i caracteritzat des dels nostres orígens i que ara hem volgut traslladar al nou lema, perquè aquests envasos comuniquin als nostres consumidors que, tot i el canvi d’imatge, seguim sent els mateixos, però ressaltant en l’envàs els beneficis nutricionals que Linwoods pot brindar d’una manera ràpida i eficaç a la dieta diària.

La gamma es presenta en envasos totalment reciclables i és ecològica, apta per a vegetarians, natural i conté una impressionant quantitat de fibra

Cruixents Tastets de Llavors: Què podem trobar a la vostra nova gamma?

Llancem una nova gamma a Espanya amb el ‘concepte granola’, els Cruixents Tastets de Llavors. La gamma està disponible en tres delicioses varietats: lli i nabius; lli i fruits secs; i carbassa i chía. La gamma es presenta en envasos totalment reciclables i és ecològica, apta per a vegetarians, natural i conté una impressionant quantitat de 3g de fibra per cada ració de 20g. També és rica en proteïnes d’origen vegetal, Omega-3 (ALA), vitamines i minerals.

Quin paper juguen els vostres productes en la tendència actual cap a dietes més saludables?

Veiem un creixent interès pels aliments naturals i holístics, particularment a través dels nostres canals de xarxes socials. La nostra gamma més coneguda brinda la conveniència de la molta en fred, el que significa que la llavor es descompon suaument sense calor per preservar les seves propietats internes, com l’Omega 3 (ALA), i aquest procés també ajuda a una fàcil digestió un cop consumida.

Els consumidors estan molt més en contacte amb les seves necessitats dietètiques i estan utilitzant la nutrició per prevenir malalties o tenir cura de problemes de salut

La nostra última innovació Cruixents Tastets de Llavors és ideal per a aquells que encara no han gaudit de les llavors en la seva dieta. La gamma ofereix fibra, proteïnes, Omega 3 i magnesi, i la nostra investigació ens diu que molts consumidors ara busquen un complement saludable i saborós per a la seva dieta. L’equip de Linwoods ha treballat dur per crear una gamma saborosa però nutritiva, i esperem que els nostres clients la provin. A més, l’envàs és 100% reciclable, en coherència amb els valors de Linwoods.

Què creu que portarà el futur a Linwoods i a el sector ecològic?

En el nostre afany de conèixer millor als nostres clients i atendre les seves prioritats, estem duent a terme estudis sobre usos i actituds en relació als aliments integrals, naturals, ecològics i d’origen vegetal. Observem que els consumidors estan molt més en contacte amb les seves necessitats dietètiques i estan utilitzant la nutrició per prevenir malalties o tenir cura de problemes de salut. Amb aquest coneixement, tenim una sèrie de productes interessants per llançar al mercat en els pròxims mesos.

Els resultats de l’estudi donen lloc a oportunitats molt prometedores per als aliments ecològics d’origen vegetal. Veiem un augment notable de conscienciació entre els consumidors, en particular en les edats entre 18 i 40 anys.

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Maig 2021