Avui se celebra el Dia Mundial dels Animals, una tradició que té lloc des de 1929 i que serveix per a recordar-nos la importància que tenen els animals en la nostra societat. El que va néixer com una celebració religiosa en honor a Sant Francesc d’Assís, patró dels animals i del medi ambient, aviat es va convertir en una festivitat global. Des de Cantero de Letur celebren el aquest dia reivindicant la importància de la felicitat animal.

La felicitat animal com a sinònim de qualitat

Benestar i felicitat animal

Des de llavors, nombroses organitzacions i figures de reconegut prestigi s’han anat sumant a un moviment que no deixa de crecer.animal En aquest context, Cantero de Letur, companyia d’Albacete, Albacete especialitzada en lactis ecològics, fa un pas més enllà ascendint el benestar animal fins al cim dels seus valors empresarials. Per això, en aquest tan dia destacat, la firma ha preparat un vídeo molt emotiu que demostra la seva estreta relació amb el gènere caprí i ressalta el valor de la vida en els pobles.

El benestar dels animals és un dels principis que componen la filosofia de Cantero de Letur. D’aquesta empresa depenen, de manera directa o indirecta, milers de caps de bestiar entre cabres, vaques i ovelles i dediquen molts esforços a aconseguir el seu benestar. A més, la companyia inverteix molt més que la mitjana de el sector per aconseguir una llet natural, segura i d’alta qualitat, per tal de no deixar ningú indiferent mantenint un respecte total als seus “socis” animals.

Nova granja

Això es reflecteix en el disseny de la nova granja, sotmesa a exigents criteris ecològics i estructurada per prioritzar el benestar de les cabres que l’habiten. Se situa en una finca de 300 hectàrees, que alterna zones de muntanya baixa amb camps de sembra de cereal que s’utilitzaran per al pasturatge de cabres. A més, duplica les zones disponibles que exigeix ​​la normativa ecològica per a l’exercici dels animals. Tot això en una privilegiada ubicació del sud-est peninsular pigmentada amb les formacions rocoses de la serra del Segura.

La companyia manxega, referent a làctics ecològics, acaba de posar en marxa una nova granja que albergarà a 3.000 cabres

Per als treballadors d’aquesta companyia d’Albacete especialitzada en lactis ecològics és de vital importància oferir als animals una minuciosa atenció i cuidar la seva salut de manera natural, garantint-los una bona alimentació i una vida tranquil·la. Com a conseqüència d’això, viuen de mitjana gairebé el doble de temps que els animals d’explotacions ramaderes intensives.

Pablo Cuervo-Arango, director gerent de Cantero de Letur ressalta que: “Els animals en Cantero de Letur tenen una vida més llarga, plàcida i sana. Nosaltres els cuidem i mimem mentre que ells ens recompensen amb una llet sana, natural i exquisida. És part de la nostra filosofia d’empresa tractar-los de la millor manera possible“.

Sobre Cantero de Letur

Cantero de Letur és l’empresa pionera a Espanya en producció de làctics ecològics amb més de trenta anys d’història. Actualment és líder del mercat espanyol en el seu segment i compta amb una àmplia gamma de productes lactis ecològics de llets de cabra, vaca i ovella. La companyia manté des de la seva fundació un fort compromís social amb la zona rural de Letur, on s’ubica, i s’ha convertit en un pilar fonamental en l’economia d’aquesta comarca d’Albacete generant més de 100 llocs de treball per als habitants de la seva comarca.

La firma làctia està present al mercat ecològic de refrigerats principalment amb iogurts i kéfires, a més de llet fresca pasteuritzada i formatges blancs pasteuritzats.

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Octubre 2021

Deixa un comentari

Please enter your comment!
Please enter your name here