La Societat Espanyola d’Agricultura Ecològica (SEAE), actualitza la seva imatge en motiu del seu 30 aniversari com una de les associacions referents en el sector ecològic.

seae

30 anys de trajectòria

Tres dècades sota la mateixa posta de sol, sobre un camp de tons verds, ocres i marrons. Tres dècades de trajectòria que ara veuen la seva imatge renovada sota la mateixa posta de sol, en el mateix entorn viu, més harmonitzat i colorit, amb la mateixa senzillesa, valors i coherència que representa a aquesta associació: SEAE, Societat Espanyola d’Agricultura Ecològica/Agroecologia.

La Societat Espanyola d’Agricultura Ecològica (SEAE) actualitza imatge en motiu del seu 30 aniversari

SEAE no ha parat de créixer en tot aquest temps. A poc a poc però sense pausa, acompanyant al sector ecològic i afermant aquells objectius pels quals va néixer: unir els esforços de moltes persones per a impulsar la millora i difusió del coneixement sobre la producció d’aliments de qualitat amb base agroecològica i el desenvolupament rural sostenible. Amb aquest 30 aniversari de SEAE entrem en una nova etapa, més madura i amb una Junta Directiva molt participativa i horitzontal i un Equip Tècnic professionalitzat que continuen impulsant el creixement d’aquesta associació, amb tots els seus socis i sòcies, per a continuar sent part activa en el procés de transició agroecològica. Aquest canvi d’imatge a SEAE permet continuar acompanyant i representant a aquesta entitat com a referent en el sector, potenciant el reconeixement i l’acceptació de la Producció Ecològica i l’Agroecologia davant la societat i les administracions”, afirmen des de l’entitat.

Nou logo: Símbol, colors i lletres

El nou disseny del logo de SEAE és una reconstrucció del símbol de la “posta de sol amb el camp llaurat”, identitat de SEAE des de la seva creació l’any 1991. L’objectiu és aportar una dimensió més sensible però amb el mateix rigor, usant línies corbes, arrodonides i irregulars que ofereixen un aspecte més natural. Aquest logo reforça el significat d’una agricultura i ramaderia respectuosa amb el medi ambient: la producció ecològica.

Darrere d’aquesta renovació de la identitat visual de SEAE hi haurà altres novetats, com una nova pàgina web

La nova combinació cromàtica, juga amb el contrast de colors vius i foscos. Amb l’ús de dos verds diversos i un to ataronjat, accentua la idea d’un camp viu i la noció de biodiversitat agrària. El dibuix abstracte, a més de continuar simbolitzant la posta del sol en un camp llaurat, dona lloc a la imaginació i la combina amb realitat. Cada mirada dona una lectura nova. Així apareix representada una empremta dactilar -recordant el paper imprescindible de l’ésser humà en la producció d’aliments- o pot ser també un rínxol de llana, una mama lactant, fins i tot una bella flor o una fruita ataronjada, tot part de la visió holística dels nostres ecosistemes.

Adaptació als nous models digitals

La tipografia sense serifa, de pal sec, garanteix una millor adaptació als nous models digitals de visualització de la informació. Per això, darrere d’aquesta renovació de la identitat visual de SEAE venen altres novetats, com una nova pàgina web molt més intuïtiva, adaptada a qualsevol dispositiu i amb tota la informació que fan d’aquest espai digital, un dels millor posicionats quant a consultes sobre producció ecològica i agroecologia es refereix. La pàgina web serà llançada prèviament a la celebració del XIV Congrés SEAE (23 – 27 abril, Palma). Aquest conjunt d’elements i símbols renovat continuaran definint la identitat i essència de SEAE, perquè sigui única i recognoscible per a la gent de sempre, i per a la qual vindrà.

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Febrer 2022