Del 4 al 7 d’abril, el Saló Internacional de l’Alimentació, Begudes i Food Service Alimentaria 2022 reunirà a Barcelona algunes de les majors empreses especialitzades en producte ecològic a l’àrea Organic Foods. Més de 200 companyies més presentaran les seves línies ecològiques en el nou espai Organic Market & Trends, concebut com un enorme aparador. Serà l’edició d’Alimentaria amb major oferta d’aquest segment, del qual Espanya és l’habitació major exportador mundial.

alimentaria 2022

Alimentaria 2022: El major espai dedicat a l’alimentació ecològica

Alimentaria 2022 dedicarà més espai que mai a un segment que creix en oferta i demanda de manera imparable: l’ecològic. D’una banda, 35 empreses especialitzades exposaran en Organic Foods, una àrea de més de 2.000 m² dedicada a aquesta tipologia d’aliments. Però, a més, en la seva pròxima edició, Alimentaria estrenarà Organic Market & Trends, un gran aparador on totes les empreses presents en el saló podran exposar els seus productes ecològics. En total, s’exhibiran més de 200 productes amb certificat ecològic: lactis, frescos, begudes, olis, conserves, cafès, etc.

En total, s’exhibiran més de 200 productes amb certificat ecològic

L’objectiu és mostrar de manera atractiva i en un únic espai l’enorme oferta d’aquest segment i donar una major visibilitat a les línies de productes ecològics que estan desenvolupant la majoria de marques. I, alhora, facilitar un aparador privilegiat de l’oferta ecològica als professionals que visitaran el saló, un 82% dels quals són decisores de compra en les seves companyies. En aquesta àrea es desenvoluparan diferents activitats com per exemple visites guiades per a compradors internacionals especialitzats.

Organic Market & Trends, organitzada amb la col·laboració de FIAB, compta amb el patrocini de Veritas i Bio Eco Actual i se situarà en una posició privilegiada dins del recinte firal: en la connexió entre els pavellons 4 i 5, prop del sector Organic Foods.

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Febrer 2022