Patrick Woods és el recentment nomenat Director General de Linwoods Health Foods. El seu avi va fundar l’empresa, que va començar com una petita botiga de comestibles i una granja familiar i el seu pare, John Woods, va començar a fabricar lli molt en fred, després de descobrir els seus beneficis per a la salut. Fa més de 15 anys que Linwoods subministra aliments saludables d’origen vegetal a Espanya i Patrick espera continuar fent créixer la marca amb la seva experiència en alimentació, nutrició i innovació.

Quin és el seu objectiu?

A Linwoods ens centrem en millorar la salut i benestar de les persones a través de productes saludables i rics en nutrients utilitzant la millor qualitat en els ingredients i mètodes de producció. Creiem que el benestar consisteix a aconseguir un equilibri natural i saludable. El propòsit és garantir que sigui assequible per a tots el poder prendre decisions saludables que permetin viure la vida al màxim. La nostra gamma principal de llavors aporta la qualitat de la molta en fred, cosa que significa que la llavor es descompon suaument sense calor per a preservar les bondats del seu interior, com l’Omega 3 (ALA), i aquest procés també facilita la digestió una vegada consumida. A més, els diversos ingredients d’alta qualitat de les nostres mescles ofereixen fonts addicionals de vitamines i minerals a la dieta diària dels nostres consumidors

«La innovació continuarà sent un dels pilars estratègics»

Quines novetats veurem aviat?

Fa poc hem llançat Multiboost, una nova i millorada gamma de cànem molt ecològic amb un nou envàs més sostenible. En forma de llavor sencera, el cànem pot ser difícil de consumir a causa de la dura pela exterior de la llavor; no obstant això, la llavor de cànem ecològic Multiboost es mol en fred mitjançant un procés únic que facilita el consum i la digestió i proporciona una rica textura. Com que no s’eliminen parts de la llavor, la mescla conserva tota la fibra, la proteïna vegetal, l’Omega 3 i altres propietats nutricionals contingudes en les llavors senceres. Això difereix del cànem espellofat, al qual se li lleva la pela i es perd gran part del contingut de fibra.

L’equip d’innovació treballa constantment a Linwoods per a trobar noves idees i conceptes per provar i llançar al mercat. L’última incorporació que hem llançat recentment al Regne Unit és la gamma funcional, que consta de dos nous productes, Menoligna i Immune Support, formulats per a secundar i millorar de manera natural els processos del cos humà. Al llarg dels anys, el meu pare ha liderat la innovació en el negoci.

«Tinc previst continuar fent créixer Linwoods amb innovació, sostenibilitat i qualitat com a pilars»

Com a part del seu llegat, ens ha inculcat la necessitat d’aprendre i desenvolupar constantment, cosa que durem a terme en aquesta nova etapa. La innovació continuarà sent un dels pilars estratègics i el nostre equip d’experts continuarà buscant la següent oportunitat o tendència sostenible per a continuar liderant i desenvolupant la categoria de llavors moltes, que va crear el meu pare John.

Com serà el futur de Linwoods?

La meva visió del futur de Linwoods es pot resumir en la salut sostenible, a nivell personal i ambiental, mitjançant la promoció d’aliments d’origen vegetal i la transició del negoci cap a la neutralitat de carboni.

Redacció.

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Juny 2022