Divulgar i promoure el valor del sector ecològic mitjançant visites a productors, accions divulgatives i activitat comercial. Espanya celebra la producció ecològica a través activitats organitzades en el context la Semana Bio. La segona edició de l’esdeveniment començarà el 16 de setembre i conclourà el dia 23 de setembre, coincidint amb el Dia Europeu de la Producció Ecològica.

Semana Bio 2023

Semana Bio 2023

La Semana Bio vol promoure la producció i el consum de productes ecològics a través del conjunt d’activitats que es desenvoluparan a tot arreu del territori nacional. Visites a productors i instal·lacions agràries ramaderes, activitats comercials a nivell retail, activitats en el sector de la restauració i amb enfocament gastronòmic, activitats en escoles i moltes altres activitats de divulgació específiques se celebraran al llarg de set dies amb l’objectiu de democratitzar la producció ecològica en vistes a complir amb l’objectiu d’arribar al 10% de consum BIO en 2030.

Començarà el 16 de setembre i conclourà el dia 23 de setembre, coincidint amb el Dia Europeu de la Producció Ecològica

Organitza la teva activitat

La Semana Bio és una iniciativa oberta a tota la ciutadania i els actors del sector ecològic. Per això, l’organització convida al sector agroalimentari a sumar-se a l’esdeveniment i a organitzar activitats de promoció i divulgació de la producció i el consum bio en vistes als objectius europeus de 2030. Operadors ecològics, entitats públiques i privades, organitzacions, certificadores i associacions, fins a administracions locals, restaurants, detallistes, distribuïdors, grans superfícies, passant per escoles, biblioteques, universitats, etcètera, estan convidats a unir-se a la campanya i organitzar la seva activitat.

Les propostes es recolliran mitjançant un breu formulari i seran incloses en el programa de l’esdeveniment, que es podrà consultar en el Calendari de la Setmana Bio, publicat pròximament en la pàgina web.

L’organització convida al sector agroalimentari a sumar-se a l’esdeveniment i a organitzar activitats

Sobre la Semana Bio

La Semana Bio és una iniciativa organitzada per Bio Eco Actual, principal mitjà de comunicació especialitzat en el sector ecològic a Espanya, amb la voluntat de crear consciència sobre els molts beneficis de l’agricultura i els aliments ecològics. Compta amb el suport d’Ecovalia, l’associació professional espanyola de la producció ecològica, i Organic Food Iberia, principal punt de trobada del sector ecològic a Espanya i el sud d’Europa i fira professional que se celebrarà els dies 7 i 8 de juny en el Recinte Firal d’IFEMA Madrid.

Més informació disponible a www.semanabio.com

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Maig 2023