La Finestra sul Cielo celebra 20 anys de vida en el sector ecològic de la Península Ibèrica. Els seus valors s’han mantingut intactes des de llavors i la seva comesa de promoure una alimentació conscient amb productes ecològics i sense ingredients d’origen animal ha arribat fins als nostres dies de forma reforçada.

La Finestra sul Cielo 20 anys

Compromís social, ètic i ambiental

El camí de La Finestra sul Cielo comença a la Itàlia dels anys setanta. L’any 2003, la marca arriba a Espanya i Portugal per a oferir aliments ecològics d’alta qualitat i aconseguir un producte que millori la vida i hàbits dels consumidors. La seva consolidació com a referent en el sector s’ha anat construint durant els anys gràcies a la seva qualitat i el seu compte amb la selecció dels ingredients i productes.

“Fem productes que protegeixen el planeta, ajuden als animals i cuiden a les persones”, afirmen. Des dels seus orígens, els seus valors clau se centren en tres àmbits:

  • Pels animals: és una marca 100% vegana, sense cap ingredient d’origen animal. A més, col·labora amb projectes per al benestar animal. Un percentatge de les vendes de les seves begudes sense gluten de civada i arròs va destinat al Projecte Nayati de FAADA, que rescata cavalls en situació de maltractament i abandó.
  • Per les persones: sota el concepte de ‘menys és més’, usa pocs ingredients, tots ells 100% ecològics, donant prioritat a la qualitat de la matèria primera i evitant el sucre refinat.
  • Pel planeta: la marca porta 4 anys substituint els envasos dels seus productes per envasos més respectuosos amb el medi ambient utilitzant materials com el vidre o el compostable.

La seva missió és oferir aliments ecològics d’alta qualitat que millorin la vida i els hàbits dels consumidors

Menys envasos plàstics

Enguany la companyia continua treballant en el seu projecte d’envasos sostenibles, substituint el plàstic completament o reduint-lo dràsticament en els envasos en els quals encara no es pot eliminar de manera total.

Va començar l’any 2019 amb la gamma de cereals, llavors i llegums, modificant l’envàs plàstic per material compostable. Els envasos compostables estan fets a partir de primeres matèries vegetals i són capaços de tornar a la naturalesa en forma de compost, sense emetre tòxics i en tan sols 180 dies. D’aquesta manera l’envàs torna a la naturalesa tancant el seu cercle vital. A més, aquest mateix any van llançar la primera beguda vegetal en envàs de vidre, el que els va portar a ser pioners en aquesta pràctica. El vidre té un gran avantatge: els seus principals components provenen de la naturalesa, per tant, en reciclar-ho pot tenir infinites vides.

Seguint amb aquests exemples, al llarg d’aquests anys han modificat més de 60 productes per aquesta mena d’envasos i la seva previsió per als futurs anys és continuar investigant i modificant envasos.

Fa 4 anys que la marca substitueix els envasos de plàstic per envasos més respectuosos amb el medi ambient

Novetats 2023

La Finestra sul Cielo continua reafirmant la cerca de nous productes i la innovació artística i estructural de l’embalatge. Entre les novetats llançades fins ara aquest 2023 destaquen:

  • Piadina de farina d’espelta integral: destaca per la qualitat dels seus ingredients. Està feta amb oli d’oliva verge extra i farina d’espelta integral. No conté sucres afegits i és 100% vegana i ecològica. Amb aquest nou producte, la marca continua apostant per productes italians de qualitat ecològica.
  • Mini crackers extra cruixents amb quinoa i sèsam: la marca ha ampliat la seva selecció de snacks amb dos nous mini crackers, afermant així el seu lideratge en aquesta categoria. Elaborats amb farina d’espelta integral, un preparat amb quinoa i l’altre amb llavors de sèsam, únicament amb ingredients d’origen vegetal i 100% ecològics, prioritzant el ‘menys és més’. Dos aperitius cruixents i saborosos que completen una gamma de més de 7 crackers diferents.
  • Pans de motlle extra tendres: la seva família de pa creix amb aquests dos pans de motlle ecològics: 5 cereals i espelta. Sense escorça, elaborats amb oli d’oliva verge i sense sucres afegits, només els naturalment presents en el cereal. A més, es mantenen tendres fins a l’última llesca. La qualitat del pa de tota la vida, però sense escorça.
  • Compotes amb un 70% de fruita ecològica: un bon exemple de la seva aposta per fer els seus productes més eficients i sostenibles és el canvi d’imatge que li han donat a les seves compotes tradicionals. Són les compotes amb la mateixa composició de sempre amb més d’un 70% de fruita, però amb un envàs més adequat i amb una etiqueta fàcil de retirar perquè es pugui reutilitzar el pot d’una forma més senzilla. No contenen sucre refinat i només estan endolcides amb suc de poma concentrat.

Més informació a www.lafinestrasulcielo.es

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Maig 2023