Tenir un herbolari pot ser un negoci prometedor per a aquells interessats en la salut i el benestar. No obstant això, obrir un negoci independent pot suposar uns certs desafiaments i dificultats. És aquí on l’opció de formar part d’una franquícia pot resultar altament avantatjosa.

Herbolari en franquícia
Rocío López Ruigómez i Jorge Gómez Castro, propietaris de la franquícia de Huelva

Seguretat i confiança

“Un dels principals avantatges de ser part d’una franquícia és la seguretat i confiança que brinda el suport d’un grup de persones amb experiència i trajectòria”, destaca Rocío López Ruigómez, farmacèutica i encarregada de la botiga franquiciada de Centro Dietético situada al carrer de José Nogales, número 10, a Huelva.

Al costat del farmacèutic-nutricionista Jorge Gómez Castro, Rocío és propietària d’aquesta franquícia, i tots dos han experimentat de primera mà el valor afegit de formar part d’aquest model de negoci. El suport constant que reben per part de la franquícia i el seu equip d’experts, disposat a ajudar i aconsellar en cada situació, ha resultat ser un dels aspectes més valuosos per a ells com a franquiciats, expliquen.

Formació integral contínua

Abans d’obrir la seva franquícia, la Rocío i en Jorge van rebre una formació integral que va incloure l’oportunitat de formar-se a les botigues pròpies de la franquícia. “La formació és el més diferencial. En un herbolari independent no trobaràs la formació que ells et donen. Això és clau quan comences, sobretot si no has treballat abans en el sector o tens poca experiència”, destaca la Rocío.

Aquesta capacitació els va permetre familiaritzar-se amb el funcionament del negoci, aprendre sobre els productes i adquirir coneixements fonamentals en un mercat que està en constant evolució. “Sempre hi ha coses noves, sempre hi ha novetats i és fàcil quedar-te enrere i no estar actualitzat en tot. Centro Dietético ofereix amb assiduïtat cursos i formacions, que són molt importants, perquè si no és impossible que, de manera individual, estiguis al corrent de tota l’actualitat”, afegeix.

Obrir un herbolari sota el seu paraigua és una opció atractiva i segura per a establir un negoci rendible i prometedor

Oferir un millor servei

A més de brindar un sòlid suport en termes de suport i formació contínua, la franquícia compta amb l’avantatge d’abastar una àmplia varietat de productes, que les botigues independents sovint no poden igualar, destaca la Rocío. Això es tradueix en la capacitat de brindar un millor servei al client, ja que els franquiciats estan degudament preparats i tenen un coneixement profund dels productes que ofereixen

“Sempre és a la teva mà el tracte que li ofereixes al client que vingui a la teva botiga, però ja has tingut una formació prèvia, ja t’han ensenyat els productes, com és el funcionament del dia a dia… Al final, d’això es tracta, que els que estem darrere del taulell tinguem experiència, per descomptat, però també coneixement dels productes que tenim, que sapiguem aconsellar bé. I tot això t’ho dona la franquícia”, explica.

Més de 45 anys d’experiència

Amb una trajectòria de més de quaranta-cinc anys en l’àmbit dels herbolaris, Centro Dietético ha acumulat una sòlida experiència en aquest sector. Amb una xarxa actual de més de 30 centres, que inclouen franquícies i botigues pròpies, així com una àmplia base de clients d’aproximadament 75.000 persones, l’empresa ofereix una oportunitat excepcional per a aquells interessats a ingressar al mercat de l’alimentació saludable, fent que obrir un herbolari sota el seu paraigua sigui una opció atractiva i segura per a establir un negoci rendible i prometedor.

Contacte per a més informació:
Tel: +34 945 333 227
Email: franquicias@centrodietetico.es
Web: www.centrodietetico.es

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Agost 2023