Biocop, companyia pionera en agricultura biològica des de 1975, fa un nou pas per a reafirmar el seu lideratge després de tancar un acord amb l’empresa italiana Sottolestelle, per mitjà del qual assumeix la distribució dels seus productes a Espanya.

Biocop i Sottolestelle
D’esquerra a dreta: Cristina Herranz, Pol Picazos, Francesco Urbano, Joan Picazos i Biagio Urbano.

Gràcies a aquesta aliança, Biocop podrà oferir un assortiment més ampli i amb més especialitats, mantenint els seus estàndards de qualitat, rigor en la producció i estricte control de les matèries primeres. Així, la signatura reforça la seva posició de lideratge, sobretot en el segment de forn i galeteria ecològica, i Sottolestelle, que comparteix la seva filosofia d’honestedat, respecte a les persones, la salut i la cura del planeta, millora la seva penetració en el mercat espanyol.

Sottolestelle és una empresa italiana amb seu en el paratge natural del Gargano situat a la regió d’Apulia que des de 1992 treballa un ampli assortiment de productes elaborats amb matèries primeres d’altíssima qualitat, per la qual cosa encaixa perfectament en el portafoli de Biocop. Es tracta d’una marca de referència en les categories de galeteria i forn ecològic a Itàlia, que ara impulsarà l’estratègia de creixement de Biocop a Espanya amb noves referències que complementen la seva oferta actual.

Biocop i Sottolestelle

Destaquen, per exemple, la seva gamma de galetes farcides de xocolata amb avellanes o festucs, una gamma infantil i una altra sense gluten. Sottolestelle disposa de receptes originals elaborades amb cereals alternatius al blat comú, com el blat Khorasan Turanicum o el blat negre, dues varietats cada vegada més demandades en el mercat. El pa de motlle proteic també cobrirà una altra tendència a l’alça en el sector de l’alimentació.

Biocop i Sottolestelle

Per part seva, Biocop és fabricador i distribuïdor de productes ecològics des de 1975 i manté un ferm compromís amb l’agricultura biològica i el benestar de les persones i el planeta. Forma part de Compagnie Léa Nature, unió d’empreses familiars líders en la fabricació de productes ecològics. Aquesta nova aliança no és sinó un pas més per a continuar oferint als seus clients productes de primera qualitat, cent per cent saludables i respectuosos amb l’entorn.

Més informació a www.biocop.es

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Novembre 2023