Amb motiu de la seva reunió anual a Nuremberg durant Biofach, OPTA Europe presenta les seves demandes clau per al futur de les empreses ecològiques europees – un full de ruta “Looking Ahead” que esbossa les prioritats que cal abordar durant la propera legislatura 2024-2029.

OPTA Europe

Basada en l’experiència pràctica d’empreses de la UE de totes les formes i mides, l’agenda d’OPTA Europe subratlla els reptes més urgents i proposa línies d’actuació per eliminar els obstacles i garantir-ne la capacitat per seguir el ritme de la demanda de productes innovadors.

“Malgrat els reptes econòmics actuals, mirem el futur amb optimisme i confiança”, afirma Stefan Hipp, president d’OPTA Europe. “L’agricultura ecològica és un sistema resistent que ha perdurat durant dècades i generacions perquè té un propòsit. Estem agraïts a aquesta Comissió per reconèixer el seu valor al sistema agroalimentari d’Europa. El proper cicle de la UE serà vital per donar forma al seu futur i estem disposats a comprometre’ns amb els futurs responsables polítics de la UE per discutir les nostres prioritats clau”.

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Febrer 2024