L’Associació de consumidors i productors La Magrana Vallesana, amb seu a Granollers, obrirà a tothom, a partir del 2 d’abril de 2024, la possibilitat de comprar a la botiga; fins ara només ho podien fer compres les persones que hi estaven associades.

La Magrana Vallesana
©La Magrana Vallesana

La Magrana Vallesana va néixer fa 13 anys per apropar a la gent el consum agroecològic i de proximitat per raons de justícia amb les productores i les consumidores i fins ara ho ha fet amb les hortes i altres produccions agroecològiques del Vallès Oriental i comarques veïnes, i ha complementat l’oferta amb altres iniciatives de més enllà, per poder garantir un preu just a qui produeix i un producte de qualitat en aquesta línia de prescindir del que arriba de l’altra punta de món deixant una petjada ecològica no assumible. La Magrana Vallesana ho vol continuar fent i ampliar aquesta oportunitat a tothom.

Fa 13 anys, La Magrana Vallesana va néixer al Barri de Sota el Camí Ral de Granollers amb voluntat que el barri, el municipi i la comarca del Vallès en poguessin ser part. I s’ha aconseguit plenament. Ara, l’associació, amb prop de 400 persones i famílies associades, s’obre més i tothom podrà comprar a la botiga, a partir del dimarts 2 d’abril de 2024.

El mateix dia, La Magrana Vallesana començarà aquesta nova etapa amb l’obertura de la porta a tota la ciutadania i un calendari d’activitats, totes possibles gràcies a tothom qui ha acompanyat aquesta iniciativa i a les persones, entitats i institucions amb qui La Magrana Vallesana ha fet camí a llarg d’aquests anys. “Si la gent de fora de La Magrana Vallesana sabés què és possible fer amb les persones amb ganes de fer coses de manera voluntària, segur que pensaria que s’ha de replicar. Fa temps que treballem per la sobirania alimentària”.

Més informació a www.lamagranavallesana.cat

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Abril 2024