Eco Portal 07/09/2015
Coca Cola: 100 anys emmalaltint a la gent.

“No és 100 anys vella, sinó 100 anys jove i 100 anys nova”. Amb aquestes erràtiques paraules la transnacional nord-americana Coca Cola, celebra el centenari de la seva icònica ampolla de vidre Contour, que des de l’any 1915 ve rentant el cervell a tota la Humanitat, destruint la salut dels seus innocents víctimes, contaminant els recursos naturals del Medi Ambient, i adorant cegament a l’espurna del déu diners, que li paga amb religiositat les infernals estratègies de màrqueting.

(Imatge: Infografia dels efectes secundaris dels refrescos. Fes click per ampliar)

Encara que va començar sent venuda a les farmàcies dels Estats Units, el tònic cerebral Coca Cola generava una gran addicció al ajuntar-se amb la saliva, amb la llengua i amb la gola de les seves hipnotitzats pacients, de manera que l’esperit capitalista del farmacèutic Pemberton, convertiria el cobejat xarop per a la tos en el famós refresc americà, que representa la màxima expressió cultural del gran poble nord-americà.

Seguir Llegint