L’Organic Food Conference 2021 (abans Organic Processing Conference) tindrà lloc del 30 de setembre a l’1 d’octubre en línia i en directe des de Varsòvia, Polònia. Sota el lema “El futur dels aliments ecològics”, la nova edició d’aquest congrés bianual està organitzada per IFOAM Organics Europe en col·laboració amb la Cambra Polonesa d’Aliments Ecològics.

Organic Food Conference 2021

  • Pot registrar-se aquí.

Organic Food Conference 2021: en format híbrid

L’edició 2021 de l’Organic Food Conference és el lloc de referència per als processadors d’aliments ecològics, els detallistes, els comerciants, els importadors i els organismes de control. Al llarg de set sessions programades entre el 30 de setembre i l’1 d’octubre, els assistents l’oportunitat d’interactuar i beneficiar-se dels coneixements i l’experiència de ponents i moderadors d’alt nivell sobre l’evolució de la política en matèria ecològica.

La principal novetat d’aquesta edició és que se celebrarà en format híbrid. Els participants podran unir-se a l’esdeveniment físicament a Varsòvia, Polònia, o seguir-lo des de qualsevol lloc en línia. La versió física de l’esdeveniment tindrà lloc durant la fira Bio Expo Varsòvia en el centre de conferències de PTAK Warsaw Expo, Allunya Katowicka 62, 05-830 Nadarzyn, Polònia. Segons la organització, tots els participants presencials tindran accés a la fira Bio Expo Varsòvia sense necessitat d’inscripció ni pagament addicional. Les limitacions d’assistència s’apliquen en funció dels desenvolupaments pandèmics de COVID-19.

L’Organic Food Conference d’aquest any cobrirà:

  • El Pacte Verd Europeu i com aconseguir l’objectiu del 25% de terres ecològiques per a 2030
  • Els canvis previstos en el nou Reglament Ecològic de la UE
  • Com ha de ser l’envàs dels productes ecològics
  • Així mateix, l’edició d’enguany inclourà una actualització del projecte ProOrg i històries inspiradores de models de negoci ecològics reeixits en cooperació amb FoodShift2030.

Entre els ponents es troben Eduardo Cuoco, Director d’IFOAM Organics Europe; Marian Blom i Daura Drexler, Vicepresidenta de la Junta d’IFOAM Organics Europe; la Dra. Helga Willer de l’Institut de Recerca d’Agricultura Ecològica (FiBL); Johanna Stumpner, d’Assumptes Reguladors i Internacionals, Assoziation ökologischer Lebensmittelhersteller e. V. (AöL); Roberto Pinton, membre de la Junta d’IFOAM Organics Europe; Sylwester Struzyna, CEO de Bioplanet i Valentina Pizzi, Màrqueting & CFO de Pizzi Osvaldo & C. Spa.

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Setembre 2021