El comerç online líder a Espanya en productes naturals i ecològics, Naturitas, s’incorpora a la xarxa de distribuïdors de l’edició impresa mensual de Bio Eco Actual. Amb la incorporació de l’e-commerce en constant creixement, Bio Eco Actual passa d’un mínim de 48.000 exemplars mensuals a un tiratge i distribució de 53.000 exemplars.

Naturitas Bio Eco Actual

El canal online està sent un corrent d’aire fresc durant la crisi del Covid-19 per al sector ecològic i els productors locals, que han trobat en ell una via complementària útil i eficient per connectar amb els consumidors. En aquest sentit, Naturitas és l’actor líder en territori nacional, amb una estructura eficaç a l’hora de respondre a pics en la demanda com els experimentats en les darreres setmanes. En paraules de Josep Casas, CEO i Co-Fundador de Naturitas, “Hem duplicat les vendes BIO en les últimes setmanes, i en producte fresc s’han multiplicat per quatre”, situació d’estrès logística i social per a la qual estaven preparats al ser “full-players”. Pots llegir aquí l’entrevista completa a Josep Casas.

Bio Eco Actual, premsa independent i gratuïta centrada en l’alimentació ecològica, el consum responsable, la cosmètica natural, els complements alimentaris i la consciència ambiental, es va llançar el 2013 i el creixement de la seva difusió i impactes han estat exponencials des de la seva creació. Amb més de 4.000 comerços especialitzats rebent i distribuint Bio Eco Actual en les seves edicions en català i castellà cada mes, el diari del sector ecològic continua ampliant la seva presència a Catalunya i tot l’Estat Espanyol.

Naturitas s’incorpora a al grup de distribuïdors que cada mes fan possible que Bio Eco Actual arribi en format imprès als comerços ‘bio’ a tot Espanya: Sol Natural, El Horno de Leña, Dispronat, Alternatur, Dietéticos Intersa, Alimentos Ecológicos Gumendi, Cadidiet, Bioselección, Natural Cash i Natimel, sense els quals Bio Eco Actual no seria possible. Entre els 4.000 comerços que cada mes reben Bio Eco Actual destaquen, per exemple, actors com els 34 centres Herbolario Navarro o els mercats de productors en diferents punts de península i illes, sent el teixit de comerç local, de proximitat i ecològic, l’enllaç amb Bio Eco Actual i la connexió entre consumidors i producció ecològica.

Bio Eco Actual espera ampliar la seva tirada al gener de 2021 fins als 58.000 exemplars mensuals. Així mateix, l’editorial espera recuperar aviat les seves tirades i distribucions especials ‘extra’ per a fires del sector ‘bio’ arreu de l’Estat Espanyol com BioCultura, Organic Food Iberia, Bioterra, Bioaraba, Biocantabria, Ecocultura, Natura Málaga, Fira del Medi Ambient de Tàrrega, Eco Salud i Free From Barcelona, tan aviat com aquests certàmens puguin celebrar-se de nou.

Naturitas està en plena expansió també a Itàlia i França. Com explica Josep Casas “El 2019 vam obrir a Itàlia i França, obrint també punts físics al nord d’Itàlia i el sud de França. Així podem treballar amb productors locals d’alta qualitat d’aquestes regions i oferir els seus productes al nostre públic”. Per la seva banda, Bio Eco Actual ha confirmat la seva presència el 21 i 22 de setembre a la fira Natexpo 2020 a Lió, la principal trobada per a professionals de l’alimentació ecològica a França, i és Media Partner Oficial del 2020 European Organic Congress, el congrès BIO més important a nivell professional i de debat legislatiu de l’àmbit europeu de l’1 al 3 de Juliol online.

Pots trobar més informació sobre Naturitas a www.naturitas.es

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actualel teu mensual 100% ecològic
Llegir Bio Eco Actual Juny 2020