La inmunonutrició comprèn les interaccions existents entre la nutrició, el sistema immune, la inflamació i el mal tissular. Davant una possible infecció, el principal objectiu de l’organisme és incrementar la resistència, reduir la gravetat de la mateixa i escurçar el període de recuperació. Gràcies als complements alimentosos aconseguim mantenir la resposta immune dins de la normalitat. Natures Plus té una àmplia gamma de complements enfocats per a assegurar el normal funcionament del sistema immune i les defenses.

Inmunonutrició

La dieta y los complementos alimenticios son dos factores muy importantes para mantener un sistema inmune en forma, especialmente en una época como la actual en la que nos enfrentamos al COVID-19. Además de vitaminas y minerales, las plantas medicinales con acciones específicas también se consideran esenciales, ya que permiten actuar sobre las molestias más frecuentes, gracias a sus propiedades: antigripales, antiinflamatorias, antipiréticas, antihistamínicas, expectorantes o antitusivo.

La dieta i els complements alimentosos són dos factors molt importants per a mantenir un sistema immune en forma, especialment en una època com l’actual en la qual ens enfrontem al COVID-19. A més de vitamines i minerals, les plantes medicinals amb accions específiques també es consideren essencials, ja que permeten actuar sobre les molèsties més freqüents, gràcies a les seves propietats: antigripals, antiinflamatòries, antipirètiques, antihistamíniques, expectorants o antitusiu.

Natures Plus ofereix diverses línies de productes per a cuidar les nostres defenses. D’una banda, presenta tres fórmules per a nodrir les cèl·lules intestinals que són les “fàbriques” on s’originen les nostres defenses, amb un ingredient excepcional, els arabinogalactanos: Ara-Larix, Ara-Larix Hoja de Olivo y Tri-Immune. I per al manteniment de les mucoses i recarregar els nivells d’antioxidants, ha creat Commando 2000, l’activitat dels quals es recomana complementar amb la fórmula exclusiva de ceps bacterians Tri-Dophilus.

  • Si ets professional, haz clic aquí  i rep una oferta personalitzada i el dossier tècnic de la línia de productes.

Que no et faltin vitamines C i D! Natures Plus també proposa complements de vitamina C, essencial per a èpoques de fred en les quals les defenses poden afeblir-se i amb beneficis en la reducció del cansament i la fatiga. Vitamina C 1000 mg en comprimits, de fermentació bacteriana, enriquida amb escaramujo i que garanteixen un alliberament prolongat de més de 8 hores; Vitamina C en pols per a dissoldre en líquids o empolvorar sobre els aliments; o Vitamina C líquida enriquida amb bioflavonoides. Si vols una mica més complet, opta per Super C Complex, que a més ve reforçat amb 500 mg de bioflavonoides.

Natures Plus

Els complements de vitamina D, obtinguda de lanolina o de fongs i reforçada amb actius naturals, estan disponibles en tres fórmules: Vitamina D3/K2, Source of Life Garden Vitamina D3 (vegana) i Vitamina D3 1000 IU masticable.

Cuida’t amb Natures Plus i no deixis que els teus defenses es quedin enrere!

  • Més informació sobre Natures Plus aquí.

Artículo patrocinat. 

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Octubre 2020